EFT tapping

EFT, snel rust in je hoofd


Wat is EFT?

Stress veroorzaakt vele lichamelijke, psychische en emotionele klachten en problemen.


EFT is een veilige methode waarmee deze problemen effectief en relatief snel kunnen worden opgelost.


Inmiddels zijn er vele voorbeelden die hebben aangetoond dat EFT een zeer effectieve techniek is, zelfs voor het behandelen van ernstige trauma´s ofwel PTSS.

Klik hier om de onderzoeken in te zien.


Hiervoor zijn in de regel beduidend minder sessies nodig dan de reguliere therapievormen en de kans dat de klachten terugkomen is klein.

EFT is nooit een vervanging voor reguliere behandeling.

Bij ernstige klachten is hulp van een professioneel therapeut vaak wel nodig. EFT werkt ondersteunend en vervangt dus geen therapie en/of urgente medische behandeling.


Werkwijze

EFT bestaat uit het kloppen op een aantal (meridiaan)punten op je gezicht en romp, terwijl je korte zinnetjes uitspreekt. Je ervaart zelf meteen het effect. EFT is ook te gebruiken als een zelfhulpmiddel.


Het mooie van deze techniek is, dat ik deze met je kan doen op afstand via beeldbellen. Tijdens een sessie leer ik je de methode en gaan we direct aan de slag met jouw probleem.


Van te voren kan niet altijd ingeschat worden hoeveel behandelingen nodig zijn. Je kunt je misschien voorstellen dat een angst die al vanaf je jeugd bestaat meer behanelingen nodig heeft dan een probleem dat ontstaan is, omdat je een aanrijding

met de auto hebt gehad en het nu spannend vindt om auto te rijden.


Tijdens de intake probeer ik een zo goed mogelijk beeld te vormen van je probleem.

Net als bij de andere behandelingen, spreek ik ook hier af, dat ik verwacht dat je binnen vier tot zes behandelingen een positief resultaat ervaart.

Dat wil niet zeggen dat, wanneer je dat niet ervaart, onze wegen zullen scheiden, maar ik vind het belangrijk om dit te vermelden, aangezien mijn ervaring is dat mensen binnen deze termijn

ook daadwerkelijk verandering en verbetering opmerken.