Metamorfose masage

Metamorfosemassage

 

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfose massage om gaat, is de transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.

 

Veel mensen hebben - net als de rups - kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfose massage helpt je om in jezelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie je ten diepste bent. Als je je kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en je belemmeringen onder ogen kunt zien, kun je worden zoals je bedoeld bent.

Metamorfose massage wil daarbij een hulpmiddel zijn.


 

Een liefdevolle aanraking - zonder oordeel en zonder verwachtingen - langs de reflexzônes van de wervelkolom kan je in contact brengen met de mogelijkheden die in je aanwezig zijn.

 

De metamorfosemassage wordt heel vaak toegepast aan het eind van een behandeltraject maar soms juist ook aan het begin

 

Daarnaast is deze massage uitermate geschikt tijdens de zwangerschap, na de bevalling (met de baby erbij), bij nieuwe fases in het leven, de overgang (menopauze en penopauze) en rouwverwerking.


Bij deze bijzondere massage, wordt de behandeling op de voeten, handen en het hoofd uitgevoerd. Hierbij kan de kleding (met uizondering van de sokken) aan blijven.