Quantum-Allergy®

Quantum-Allergy® is gebaseerd op alle kennis die Yolande van Rosmalen en Linda Menkhorst van QTouch Trainingen (www.qtouch.nl) in de afgelopen tientallen jaren hebben verzameld door de behandelingen die zijzelf hebben ondergaan om klachten te verminderen, de vele technieken die zij hebben geleerd en de goede ervaringen die zij in hun praktijken hebben op gedaan bij succesvolle behandelingen van vele cliënten.Bij Quantum-Allergy® ga je ervan uit dat frequenties in je voeding, je omgeving of in je eigen lichaam je balans kunnen verstoren en diverse klachten kunnen veroorzaken.

Deze verstoringen zijn te vinden met behulp van een spiertest. Ik gebruik daarbij buisjes en mind maps.

Met balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage leer je het lichaam om voortaan normaal te reageren op iets dat vóór de behandeling nog als verstoring werd gezien.

Kijk voor meer informatie op de website van QTouch Trainingen:www.qtouch.nlBinnen mijn praktijk werk ik voornamelijk met Quantum-Allergy® bij lichamelijke en emotionele trauma's. 

Voor het behandelen van allergieën zoals hooikoorts, verwijs ik je graag naar mijn collega Petra Schalkwijk van Allergievrij Woerden.


Veel voorkomende klachten die ik binnen mijn praktijk met QA behandel, zijn in willekeurige volgorde.

misofonie (overgevoelig voor geluiden), hoofdpijn, ADD, niet lekker in je vel zitten, emotionele problemen, burn-out, HSP, sensitiviteit, migraine, depressie, boosheid, concentratieproblemen, slaapproblemen, vermoeidheid, kortom, eigenlijk alles waar je last van kan hebben.