Quantum Touch®

Quantum Touch

 

Alles op deze wereld bestaat uit energie. Energie is oneindig, ongebonden en is er altijd. Elk voorwerp en wezen heeft zijn eigen energie. Deze energie wordt in de quantum fysica ook gekoppeld aan een unieke trilling.

Wanneer iemand zich goed voelt, bezit deze persoon op dat moment zijn of haar optimale trilling. Elk mens, wezen of voorwerp is uniek en heeft zijn eigen trilling. Wanneer je je niet goed voelt, je pijn hebt of je gewoon niet lekker in je vel zit, ben je uit balans en functioneer je op dat moment niet op jouw eigen optimale trilling.


Quantum-Touch® is een eenvoudige maar krachtige healingtechniek die gebruikt maakt van de levenskracht energie.


De Quantum-Touch® techniek is gebaseerd op het verhogen van de trilling. Door het aanbieden van een hogere trilling zal de eigen lichaamsintelligentie reageren hierop en de plek gaat mee resoneren (trillen). Zo wordt de zelfgenezing geactiveerd en de balans hersteld.

Een zeer prettige behandelmethode waarbij het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd wordt. Quantum Touch® kan voor verschillende soorten klachten worden ingezet. 


Omdat energie en dus ook deze methode niet gebonden is aan tijd of plaats, kan deze techniek live op locatie, via zoom, maar ook zonder direct contact worden ingezet.


Ik werk veel met deze zeer mooie, lichte en zachte methode in mijn behandelingen, maar zet deze ook zeker 'stand alone' in. De diverse scholingen die ik hiervoor hebt gevolgd, combineer ik, waarbij ik je tools geef om jouw zelfgenezendvermogen te optimaliseren zodat jij jezelf optimaal kunt helen.


Omdat deze methode ook de mentale aspecten heelt, is deze ook zeer geschikt voor mensen die kampen met somberheid, burn-out, trauma's etc. 


Ik ben erkend Quantum Touch® practitioner, geaccrediteerd door Richard Gordon, de ontwikkelaar van Quantum Touch. Zie hier mijn pagina op de Amerikaans site.